Share your experience

This page is only available in Dutch so far

Als je in 2018 of 2019 gesprekken met mij hebt gevoerd, wil ik je graag uitnodigen om het jaar te noemen waarin de eerste gesprekken hebben plaatsgevonden en hoe je het ervaren hebt.

Om alle betrokkenen te beschermen, worden reacties door mij gelezen voor ze gepubliceerd worden. Uit privacy overwegingen wordt je emailadres  niet weergegeven en natuurlijk mag je alleen je voornaam invullen.

Het is mogelijk om je ervaring uit te drukken met óf alleen een aantal sterren, maar het is natuurlijk veel fijner voor mij en voor mensen die overwegen met mij in zee te gaan, als je iets schrijft over hoe je het werken met mij hebt ervaren, en op wat voor manier onze gesprekken behulpzaam zijn geweest.

Average Rating: 4.9 out of 5 (35 votes)
5 stars
33
4 stars
2
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
mara
Marcel Drilling

Ik heb Yvette ervaren als enorm kundig, professioneel , aardig, betrokken, en veilig. De sessies met haar zijn van grote waarde voor mij. Ze heeft me heldere inzichten gegeven. Ik zou Yvette aan iedereen aanraden. Hartelijk dank Yvette

1 year ago
Sam
Marcel Drilling

Ik ben heel blij dat ik ervoor heb gekozen om naar een psycholoog te gaan. Yvette heeft mij geholpen om meer tot rust te komen en sterker in mijn schoenen te staan.

Yvette heeft een hele rustige en redelijke maar sterke uitstraling. Ze heeft mij heel erg geholpen om de dingen waar ik me zorgen over maakte anders in te zien en te relativeren. Ik kan Yvette iedereen aanraden, ze heeft mij altijd een heel veilig en vriendelijk gevoel gegeven.

1 year ago
Mirjam Gadellaa
Marcel Drilling

Zelfinzicht

Yvette heeft mij geholpen mij sombere gevoelens een plek te geven. Samen hebben we gezocht wat de oorzaken hier van waren. Met haar hulp heb ik meer zelfinzicht gekregen en kan ik weer verder op weg gaan op het pad van verandering.
Ze heeft mij geprikkeld om na te denken over mijn eigen rol. De sfeer was prettig en vertrouwd. Ik beveel haar van harte aan en ben dankbaar voor haar hulp. Ben het leven weer wat positiever gaan zien.

2 years ago
marijke
Marcel Drilling

prima

3 gesprekken:
prettig
intensief
to the point
verhelderend
enkele goede handvaten aangereikt
ik ben er weer!!

2 years ago
Yolan
Marcel Drilling

Warm persoon!

Yvette werd mij aangeraden door een persoon die haar ook had geholpen en uit haar verhaal maakte ik op, dat zou een goed stap zijn voor mij zijn om uit het diepe dal te komen waar ik op dat moment in zat en zelf niet wist wat ik eraan kon doen of hoe nu verder.
Yvette heeft alles aangedragen wat ik nodig had, van boeken (Burn-Out dagboek van Maaike Hartjes), boeken van Brene Brown en zelf een boek over een dier in het bos), tot inzicht, herkenning, wandelen en nog veel meer.
Wat ook fijn is dat Yvette haar eigen leven ook met je deelt, dat maakt haar zeer bijzonder.
Yvette….. dank voor alle gesprekken!
Lieve groet

2 years ago
MH
Marcel Drilling

Fijn!

Ik heb jou, Yvette gekozen omdat ik zeker wist dat je mij als geen ander zou begrijpen. Worstelen met het verleden en je dan pas jaren later realiseren dat dit van invloed is op het leven van nu. Daar een weg in willen vinden. je hebt mij bij de hand genomen in dit proces en mij handvatten en richting aangegeven voor verder zelfonderzoek. Daardoor vond ik herkenning en inzicht en daardoor weer acceptatie. Je hebt mij doen groeien in zelfvertrouwen. Door jouw eigen ervaringen te delen voelde je eerder als familie van mij dan “zakelijke” gesprekspartner. Dank je voor dit mooie levensavontuur!

2 years ago
Ylona Heijgelen
Marcel Drilling

Geweldig mens!

Yvette was vanaf het eerste moment van kennismaken open, direct en humoristisch. Ik had hulp nodig om zicht te krijgen op bepaalde patronen, denkwijzen op verschillende fronten in mijn leven. Yvette had snel door waar de knel punten zaten en dmv haar coaching ben ik na vijf intensieve gesprekken van anderhalf uur met een heel goed gevoel de deur weer uit gewandeld. Echter…. De deur van Yvette staat altijd open, evenals haar zeer prettige helpende hand en hart.
Bedankt Lieve Yvette!!!!

2 years ago
Roeland
Marcel Drilling

Top

Mijn ervaring met Yvette:
– Ze had oog voor mijn gezinshistorie
– Ze durfde confronterende vragen te stellen, waardoor ik uit mijn comfortzone kon komen
– Ze had oog voor mijn religieuze achtergrond en liet die een rol spelen in de gesprekken
– Ze was invoelend met betrekking tot de situatie waar ik tegen aan ben gelopen
– Ze bracht haar eigen ervaringen in, altijd met het doel om mij ervan te laten leren
– Ze zorgde voor een ontspannen, vriendelijke en gezellige sfeer in de gesprekskamer
– Ze communiceerde helder over haar aanpak
Heel erg bedankt voor je hulp, Yvette.

2 years ago
BK
Marcel Drilling

Inzicht

Hele prettige samenwerking gehad met Yvette het afgelopen jaar. Ze heeft mij vaak aan het denken gezet en zo veel inzichten verschaft waar ik wat mee kon. Onze gesprekken waren verhelderend en constructief in een periode waarin ik het ongelofelijk hard nodig had. Ben haar erg dankbaar en kan haar van harte aanraden!

3 years ago
Jacqueline
Marcel Drilling

Drie keer is scheepsrecht?! 🙂

Aangezien er de afgelopen 3 jaar veel heftige dingen achter elkaar waren gebeurd in mijn leven (verlies vader, oom, gezondheid) had ik te weinig/geen tijd genomen om dit te verwerken. Ik kende Yvette van behandeling in het verleden en toen ik erachter kwam dat ik hulp nodig had, was het niet moeilijk te besluiten om bij Yvette aan te kloppen. Door haar luisterende houding, haar nuchtere kijk op het leven en de nodige dosis humor heb ik alles een plek mogen geven en kan ik alles weer beter relativeren. Ook voor de toekomst heb ik van haar goede richtlijnen gekregen om tijd voor mijzelf te nemen en te ontspannen. Ik kan daarom Yvette van harte aanbevelen in welke situatie je ook zit! Wederom bedankt Yvette!!!

3 years ago
J&M
Marcel Drilling

Wijsheid en humor

Yvette heeft ons met veel wijsheid en humor in een lastige periode in onze relatie geholpen om elkaar met meer zachtheid en begrip te zien. Waarbij de lastige vragen overigens niet vermeden werden. Yvette kan zonder oordeel boven tafel halen waar het voor ieder werkelijk om gaat en dat waar nodig ‘vertalen’ voor de ander.

3 years ago
Annemiek
Marcel Drilling

Coaching

Fijne gesprekken in een fijne ruimte waar je je meteen op je gemak voelt. Yvette laat je nadenken over waar iets vandaan komt en inzien dat je dingen ook op een andere manier kunt bekijken en vooral liever voor jezelf moet zijn.
Dankjewel!

3 years ago
Anoniem
Marcel Drilling

Bedankt

Yvette heeft mij super geholpen.

Ik zelf vond het best een stap om als twintigjarige naar een psycholoog toe te gaan omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Tijdens de gesprekken die ik met Yvette heb gevoerd voelde ik mij op mijn gemak en heb ik veel geleerd. Yvette legt uit hoe bepaalde dingen in het lichaam werken. Dit helpt heel erg, hierdoor begrijp je waarom je bepaalde dingen doet. Yvette heeft mij dingen doen inzien waar ik zelf nooit op had kunnen komen.

3 years ago
Iris
Marcel Drilling

Burn-out

Ik kwam bij Yvette terecht naar doorverwijzing van mijn huisarts ter behandeling van een burn-out. Toen ik bij Yvette terecht kwam wilde ik zelf nog niet inzien dat ik echt ziek was, maar Yvette heeft mij geleerd dat het wel degelijk gerechtvaardigd en nodig was dat ik mijn rust ging nemen, mijn leven ging vertragen, en zelf meer ruimte in ging nemen. Ook bespraken we de achterliggende redenen van -zo bleek – al op jonge leeftijd aangeleerde gedrag. Nog nooit had ik in mijn leven hier zo bij stil gestaan. Ik ben er nog niet, maar kijk erg positief naar de toekomst, en zal Yvette’s tips om te vertragen met me meenemen.

3 years ago
anoniem
Marcel Drilling

burnout

Ik was altijd moe, overprikkeld en continu boos op alles en iedereen. Ik was warrig, kon nauwelijks helder denken of me concentreren en voelde me gejaagd. Werken ging niet meer, maar ook het dagelijkse leven thuis met jonge kinderen was te veel voor me.

De huisarts verwees me door naar ‘een psycholoog’ en ik koos voor Yvette vanwege haar persoonlijke verhaal en de verhalen van cliënten. Ik vond het heel fijn om met Yvette te praten. Ik dacht in eerste instantie: ik moet gewoon wat rustiger aan doen en wat meer aan mezelf denken en dan komt het wel goed, en het is fijn als er iemand is met wijsheid die dat af en toe tegen me wil zeggen. Maar ik heb uit de gesprekken met Yvette zoveel meer gehaald dan dat! Ik kijk met een vernieuwde blik en ben milder voor mezelf en de mensen om me heen. Ik heb inzichten gekregen die ik nooit zomaar zelf had kunnen krijgen.

Yvette dank voor alles, ook voor de dingen die ik op jouw aanraden gelezen, bekeken en beluisterd heb.

3 years ago
Gabriella Fonseca Ribeiro
Marcel Drilling

Grateful and Thankful

I met Yvette during a challenging time in my life.

I had trouble controlling anxiety due to stress at work and personal life.

The sessions with Yvette helped to make myself stand on my own shoes again. I particularly enjoyed the good selection of books she suggested (and lended to me) during the treatment.

I’ve rediscovered myself and I’ve learned to listen to my own body. It has been an amazing journey and I’m very grateful to Yvette.

3 years ago
Josca
Marcel Drilling

Kaartenhuis

Mijn kaartenhuis stortte enigszins in, bij Yvette heb ik de uitgang en opbouw weer hervonden. Ik had geen idee waarom ik zo onrustig was en iedere keer tegen dezelfde muur stuitte, Yvette zegt maar 1 raak woord 1 rake zin waardoor je aan het denken gezet wordt, 2 weken later ben je al weer een stukje verder en begreep ik waar ik mee bezig was. Inmiddels staat mijn kaartenhuis weer, veel dank Yvette.

3 years ago
Antoinette
Marcel Drilling

Professioneel en warm

Yvette ken ik inmiddels twintig jaar. In die twintig jaar ben ik drie keer bij haar in therapie geweest. De reden waarom wisselde. Van dertiger die worstelde met hoe verder op privégebied tot vijftiger die vast zat op haar werk.
Yvette heeft alle keren gezorgd dat ik weer door kon, door te luisteren, de juiste vragen te stellen. Als ik bij haar de deur uit liep voelde ik me altijd een stukje lichter. Ook de ruimte waarin ze werkt, werkt daaraan mee. Je voelt je daar meteen thuis, heel fijn.
Het is prettig te weten dat Yvette er is om op terug te vallen en ik beveel Yvette bij iedereen aan die het even niet meer alleen kan.

3 years ago
Carolina
Marcel Drilling

realiteit

Omdat ik geen “super woman” bent, vind ik dat af en toe hulp mag vragen. Yvette is het de juiste persoon!
Ze help je je enige pad terug te vinden. Een fijne gevoel… op eens alles klopt in mijn leven.

Waardevolle tijd!
Dankbaar

3 years ago
Yvonne
Marcel Drilling

Verhelderend

Heb je de neiging om de oplossing te zoeken in zelfhulpboeken (waarbij je de oefeningen voor het gemak overslaat)? Kom je jaren later tot de conclusie dat je zo niet verder komt? Probeer dan eens de no nonsense aanpak van Yvette. Uiteindelijk moet je het nog steeds zelf doen. Yvette lost het echt niet voor je op, maar stelt op het juiste moment de juiste vragen en deelt eigen ervaringen die je aan het denken zetten. Over ingesleten patronen en overtuigingen. Dat leidt tot verhelderende inzichten.

3 years ago
Charlaine
Marcel Drilling

Ik heb de gesprekken met Yvette als zeer veilig, vertrouwd en verhelderend ervaren.
Ze kan goed luisteren en heeft me geholpen de zin van de onzin te scheiden.
De kracht zit al in jezelf, Yvette kan je helpen om los te laten wat je niet meer nodig hebt.

3 years ago
Mirjam van der L.
Marcel Drilling

Yvette is een geoefende en rustige luisteraar, kan goed mijn gedachten en woordenbrij ontvlechten en doeltreffende vragen stellen waardoor ik weer een stap verder kom. Ik wens velen dit soort verhelderende gesprekken toe, zo af en toe in het leven. Dat scheelt een hoop ziel- en hersenkraken.

4 years ago
Caroline vL
Marcel Drilling

Een luisterend oor en een steuntje in de rug

Tijdens de opnamen van een televisieprogramma kwam ik er achter hoe zeer stress van invloed kan zijn op lichamelijke klachten. Terwijl op enig moment mijn gezondheid fysiek verbeterde, realiseerde ik mij dat optimaal gezond worden ook betekende mijn emotionele leven onder de loep te nemen. Op aanraden van een gerespecteerde collega heb ik met Yvette een afspraak gemaakt. Al direct in het eerste gesprek merkte ik dat ik goed naar haar kon luisteren. Zij stelde mij vragen die mij bij een soort van bottom line liet uitkomen. Toen ik in staat was om dit zogenaamde basisvraagstuk te adresseren, heb ik in de gesprekken die wij voerden stukjes bij beetjes ook het fundament van mijn emotionele gezondheid kunnen verstevigen.

Wat mij in haar aanpak zo aanspreekt is dat Yvette – behalve heel goed luisteren, want niets ontgaat haar – mijn woorden soms in een radicaal ander perspectief kan plaatsen. Hierdoor zie ik mijn eigen (on)logica en kan ik dit ombuigen naar praktische handvatten. Ik ben erg blij met het traject dat ik bij haar heb gelopen en maak graag van de gelegenheid gebruik af en toe met haar te reflecteren op zaken die mij bezig houden. Ik ga niet meer doormodderen door te denken dat ik het allemaal zelf wel in mijn eentje kan. Een gesprekspartner zoals Yvette is zoveel effectiever dan het allemaal zelf uit te denken.

4 years ago
Yvette
Marcel Drilling

waardevolle naamgenoot!

Veel geleerd tijdens onze gesprekken, rust en vertrouwen maar ook realiteit een fijn mens ben je ! En een mooie praktijkruimte !
Bedankt voor alle wijsheid !!

4 years ago
Dario
Marcel Drilling

Vertrouwen

Ik stond niet open om mij door iemand te laten helpen met de vraagstukken waarmee ik rondliep en in de neerwaartse spiraal waarin ik zat. “Ik kom er zelf wel uit” dacht ik.
Ik realiseerde mij dat ik het niet alleen kon en na wat speurwerk kwam ik bij Yvette terecht. Met name ook door de positieve beschrijving van klanten over Yvette heeft mij doen besluiten de stap te nemen.
Ik ben enorm blij de stap gezet te hebben. Yvette heeft mij dingen doen inzien en gedachte’s laten ontvouwen waar ik alleen nooit was uitgekomen. Yvette veroordeeld en beoordeeld niet. Ze luistert en praat met je om jouw de kans te geven om zelf tot nieuwe inzichten te komen. daarom praat het ook zo makkelijk met haar. Humor is wat zij ook heeft en gebruikt. Dat maakt het allemaal zo makkelijk om met haar te praten en haar hulp te accepteren en voelen dat het beter met je/mij gaat.
Jezelf en je daden accepteren dat heb ik geleerd. Niks is goed of fout…het is soms anders dan je denkt of ziet.
Dank je wel Yvette. Couldnt have done it without you !!

5 years ago
Dirk
Marcel Drilling

Yvette heeft mij uitstekend geholpen in een aantal vraagstukken waar ik in mijn werk en thuis mee rond liep. In een persoonlijke benadering luistert Yvette met scherpe aandacht. Ze heeft mij geholpen om nieuw licht op een aantal zaken te laten schijnen en helpt met het verankeren van inzichten, bijvoorbeeld met verwijzingen naar boeken, muziek en films. Mijn sessies met Yvette zijn erg rijk geweest en hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling en inzichten over anderen en mijzelf. Een aantal “thema’s” die zomaar aan bod kunnen komen: jezelf accepteren, luchtigheid en zwaarte, wie wil je worden, het ervaren van werkdruk en dingen moeten, een bank uitkiezen, of naar je eigen (lijf) luisteren. Schitterend!

5 years ago
Marianne
Marcel Drilling

Rust

De gesprekken met Yvette,,hebben mij weer rust en ruimte gegeven in mijn hoofd en heb geleerd om gebeurtenissen te aanvaarden zoals ze zijn.
De manier waarop Yvette je laat inzien hoe hiermee om te gaan is helder en duidelijk.
Voelde me vanaf het eerste moment op mijn gemak.
Heb het als zeer prettig en verrijkend ervaren.
Ook om naar mezelf te kijken als mens.

5 years ago
Niek
Marcel Drilling

Zonder licht geen geluid, zonder wandelen geen rust. Met Yvette voel je je lichter worden, wordt de nacht vanzelf dag.
Haar balans straalt vanzelf op je neer en ze neemt je mee op de golven van je eigen inspiratie zonder haar mening aan je op te dringen. Wat een goddelijk mens. En als Healer verstaat ze ook haar mannetje. Ik draag je op handen Yvette!

5 years ago
Dirk de Vries
Marcel Drilling

rust

Na het stoppen van een lange relatie werd ik over vallen door emoties met jaloezie en pijn.
Ik wilde antwoorden op mijn ” waarom is dit gebeurd ” vragen.
Onze gesprekken brengen rust in mijn hoofd en zijn een reis door mijn denken.
Niet alle vragen hebben een antwoord nodig.
Het verwerken heeft nog tijd nodig maar er loopt energie doorheen.
Ik ben dankbaar.

Dirk

5 years ago
Rik
Marcel Drilling

Oordelen

Yvette, ik heb onze gesprekken altijd als zeer prettig en verrijkend ervaren. Alleen al daarom ben je voor mij van grote waarde.

Dank daarvoor.

5 years ago
chaja
Marcel Drilling

Yvette heeft iets bijzonders wat je meteen op je gemak stelt. De resultaatgerichte behandeling in combinatie met yvette’s positieve houding en uitstraling werkte ontzettend motiverend voor mij. Ik had ook echt het gevoel dat wij samen aan de slag gingen en al snel leerde ik dat ik niet zo streng voor mij zelf hoef te zijn.

5 years ago
Ted
Marcel Drilling

Verbinding

Yvette stelde me vanaf de eerste minuut op mijn gemak en na onze eerste ontmoeting was het meteen goed. Ze geeft heldere inzichten door echt het gesprek aan te gaan. Ik heb nu een keuze gemaakt die ik dankzij haar inzichten heb durven maken. Ik kijk met een heel goed gevoel terug naar ons traject Yvette, ik voel me vrijer.

5 years ago
monique
Marcel Drilling

opluchting

Voordat ik bij Yvette kwam zat ik vast met mezelf, voelde me vaak gejaagd, moe, onzeker en bang om mezelf te verliezen in slechte gewoontes vandaar dat ik hulp ben gaan zoeken en bij Yvette heb ik geleerd om minder zwaar naar mijn leven te kijken, nee durven zeggen zonder bang te zijn voor de consequenties, voor mezelf opkomen en leren loslaten. Ik voel me vrijer in mijn keuzes en sta steviger in mijn schoenen, ik kan deze ervaring iedereen aanraden die soms door de bomen het bos niet meer ziet. En wat Yvette betreft, ze is een enorm fijn mens met humor en zelfreflectie, ze stelt je meteen op je gemak, HEERLIJK!!

5 years ago
anoniem
Marcel Drilling

Levenscoach

Ik ken Yvette nu een aantal jaar en steeds blijkt weer dat ze mij een stukje verder kan helpen bij mijn levensreis. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om relaties, werk of geboorte, zo heb ik mogen ervaren. Na elk gesprek heb ik een sterk gevoel van vertrouwen in mezelf en voel ik me energiek.
Fijn om zo iemand ‘te hebben’.

5 years ago
Cecilia
Marcel Drilling

Grateful

Yvette has a powerful yet not intimidating presence that signals safety and comfort. She helped me unfold my stories and I amazed how easy words were coming out of my mouth. I experienced talking to her as healing, as I came to acceptance of myself; that I am what I am and it is what it is. Her responses are nonjudgmental, understanding and yet grounded. I found myself more centred each time I left the practice. For that, I am grateful.

5 years ago
Debby
Marcel Drilling

Burned out

Wat een fijne, diepgaande en professionele coach!
Yvette heeft mij enorm geholpen in het terugvinden van mijzelf en vooral dat ik oké ben zoals ik ben. Zij heeft mij het leven weer door een nieuwe (gezonde) bril laten zien.
Hiervoor ben ik haar dankbaar. Ik zou Yvette van harte aan iedereen aanraden. Na afloop van ieder gesprek was ik weer een stukje positiever, opgeluchter en opgewekter.

5 years ago

Review Customer reviews.

Your email address will not be published.

Wat zeggen cliënten over Yvette ?

Hieronder vind je een aantal reacties van cliënten die in het afgelopen jaren bij mij zijn geweest. Daarnaast kun je hier ook reacties en ratings over mij lezen door LinkedIn gebruikers. Met ingang 2017 hebben we een mogelijkheid gemaakt op de website waar mijn gesprekspartners zelf hun ervaringen bij mij kunnen opschrijven. Ik nodig je dan ook graag uit om hier jouw ervaring bij mij op te schrijven.

Individuele hulpverlening

“Yvette beschikt over de unieke gave om in te schatten wat echt goed voor je is. Yvette gaat veel verder dan alleen luisteren, praten en analyseren – voor haar is alles wat met jou te maken heeft even belangrijk. Daardoor  is Yvette, voor mij, bij uitstek een echte professional die waarde aan je leven toevoegt. Zonder enige twijfel raad ik iedereen aan om eens met Yvette te gaan praten.”

All the best,


Patrick

“Yvette is een onconventionele coach. Ze schept een prettige en persoonlijke context, stelt de juiste vragen en is wars van oordelen. Mijn gesprekken met haar zijn altijd verhelderend en bevrijdend.”
Roel
Relatietherapie

“Toen het tussen ons niet goed meer ging, hebben Dirk en ik hulp bij Yvette gezocht. We hebben voor haar gekozen omdat Yvette onder meer met EFT werkt.

Yvette heeft alle kennis, methodieken en ervaring in huis en weet die met souplesse te hanteren. Wat me zo goed heeft gedaan in de sessies met haar is dat er veel ruimte is voor wat er op het moment speelt.  Dat werkte uitstekend voor Dirk en mij. 

Yvette ‘ziet’ je echt, ziet wie je bent. Dat doet ze met warmte, respect, bemoediging en humor. Al na het eerste gesprek merkten Dirk en ik een positieve verandering. We konden met elkaar praten zonder direct in onze routines te vervallen. En na een 4-tal gesprekken kwamen we tot de conclusie dat er weer genoeg fundament is tussen ons om samen verder gaan.”
Nicolette A.

Coaching

“Ik heb gedurende een aantal jaren met Yvette gewerkt.  Yvette heeft het vermogen om al heel snel tot de kern van de coachingsvraag door te dringen. Door haar schat aan ervaring, een hollistische coachingsstijl maar ook – wat ik noem – een ‘twee benen op de grond” benadering, zijn de sessies met Yvette bijzonder te noemen. Zij weet me uit te dagen waar dat moet, helpt me om mijn vraagstukken van een hele andere kant te bekijken en helpt me om het juiste perspectief te vinden. Er gaat geen sessie voorbij zonder humor en een flinke dosis relativering. Ik kan Yvette van harte aanbevelen.”
Carl

lieveheersbeestje

Hier kun je laten weten hoe je ervaringen bij Yvette zijn geweest.

Average Rating: 4.9 out of 5 (35 votes)
5 stars
33
4 stars
2
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
mara
Marcel Drilling

Ik heb Yvette ervaren als enorm kundig, professioneel , aardig, betrokken, en veilig. De sessies met haar zijn van grote waarde voor mij. Ze heeft me heldere inzichten gegeven. Ik zou Yvette aan iedereen aanraden. Hartelijk dank Yvette

1 year ago
Sam
Marcel Drilling

Ik ben heel blij dat ik ervoor heb gekozen om naar een psycholoog te gaan. Yvette heeft mij geholpen om meer tot rust te komen en sterker in mijn schoenen te staan.

Yvette heeft een hele rustige en redelijke maar sterke uitstraling. Ze heeft mij heel erg geholpen om de dingen waar ik me zorgen over maakte anders in te zien en te relativeren. Ik kan Yvette iedereen aanraden, ze heeft mij altijd een heel veilig en vriendelijk gevoel gegeven.

1 year ago
Mirjam Gadellaa
Marcel Drilling

Zelfinzicht

Yvette heeft mij geholpen mij sombere gevoelens een plek te geven. Samen hebben we gezocht wat de oorzaken hier van waren. Met haar hulp heb ik meer zelfinzicht gekregen en kan ik weer verder op weg gaan op het pad van verandering.
Ze heeft mij geprikkeld om na te denken over mijn eigen rol. De sfeer was prettig en vertrouwd. Ik beveel haar van harte aan en ben dankbaar voor haar hulp. Ben het leven weer wat positiever gaan zien.

2 years ago
marijke
Marcel Drilling

prima

3 gesprekken:
prettig
intensief
to the point
verhelderend
enkele goede handvaten aangereikt
ik ben er weer!!

2 years ago
Yolan
Marcel Drilling

Warm persoon!

Yvette werd mij aangeraden door een persoon die haar ook had geholpen en uit haar verhaal maakte ik op, dat zou een goed stap zijn voor mij zijn om uit het diepe dal te komen waar ik op dat moment in zat en zelf niet wist wat ik eraan kon doen of hoe nu verder.
Yvette heeft alles aangedragen wat ik nodig had, van boeken (Burn-Out dagboek van Maaike Hartjes), boeken van Brene Brown en zelf een boek over een dier in het bos), tot inzicht, herkenning, wandelen en nog veel meer.
Wat ook fijn is dat Yvette haar eigen leven ook met je deelt, dat maakt haar zeer bijzonder.
Yvette….. dank voor alle gesprekken!
Lieve groet

2 years ago
MH
Marcel Drilling

Fijn!

Ik heb jou, Yvette gekozen omdat ik zeker wist dat je mij als geen ander zou begrijpen. Worstelen met het verleden en je dan pas jaren later realiseren dat dit van invloed is op het leven van nu. Daar een weg in willen vinden. je hebt mij bij de hand genomen in dit proces en mij handvatten en richting aangegeven voor verder zelfonderzoek. Daardoor vond ik herkenning en inzicht en daardoor weer acceptatie. Je hebt mij doen groeien in zelfvertrouwen. Door jouw eigen ervaringen te delen voelde je eerder als familie van mij dan “zakelijke” gesprekspartner. Dank je voor dit mooie levensavontuur!

2 years ago
Ylona Heijgelen
Marcel Drilling

Geweldig mens!

Yvette was vanaf het eerste moment van kennismaken open, direct en humoristisch. Ik had hulp nodig om zicht te krijgen op bepaalde patronen, denkwijzen op verschillende fronten in mijn leven. Yvette had snel door waar de knel punten zaten en dmv haar coaching ben ik na vijf intensieve gesprekken van anderhalf uur met een heel goed gevoel de deur weer uit gewandeld. Echter…. De deur van Yvette staat altijd open, evenals haar zeer prettige helpende hand en hart.
Bedankt Lieve Yvette!!!!

2 years ago
Roeland
Marcel Drilling

Top

Mijn ervaring met Yvette:
– Ze had oog voor mijn gezinshistorie
– Ze durfde confronterende vragen te stellen, waardoor ik uit mijn comfortzone kon komen
– Ze had oog voor mijn religieuze achtergrond en liet die een rol spelen in de gesprekken
– Ze was invoelend met betrekking tot de situatie waar ik tegen aan ben gelopen
– Ze bracht haar eigen ervaringen in, altijd met het doel om mij ervan te laten leren
– Ze zorgde voor een ontspannen, vriendelijke en gezellige sfeer in de gesprekskamer
– Ze communiceerde helder over haar aanpak
Heel erg bedankt voor je hulp, Yvette.

2 years ago
BK
Marcel Drilling

Inzicht

Hele prettige samenwerking gehad met Yvette het afgelopen jaar. Ze heeft mij vaak aan het denken gezet en zo veel inzichten verschaft waar ik wat mee kon. Onze gesprekken waren verhelderend en constructief in een periode waarin ik het ongelofelijk hard nodig had. Ben haar erg dankbaar en kan haar van harte aanraden!

3 years ago
Jacqueline
Marcel Drilling

Drie keer is scheepsrecht?! :-)

Aangezien er de afgelopen 3 jaar veel heftige dingen achter elkaar waren gebeurd in mijn leven (verlies vader, oom, gezondheid) had ik te weinig/geen tijd genomen om dit te verwerken. Ik kende Yvette van behandeling in het verleden en toen ik erachter kwam dat ik hulp nodig had, was het niet moeilijk te besluiten om bij Yvette aan te kloppen. Door haar luisterende houding, haar nuchtere kijk op het leven en de nodige dosis humor heb ik alles een plek mogen geven en kan ik alles weer beter relativeren. Ook voor de toekomst heb ik van haar goede richtlijnen gekregen om tijd voor mijzelf te nemen en te ontspannen. Ik kan daarom Yvette van harte aanbevelen in welke situatie je ook zit! Wederom bedankt Yvette!!!

3 years ago
J&M
Marcel Drilling

Wijsheid en humor

Yvette heeft ons met veel wijsheid en humor in een lastige periode in onze relatie geholpen om elkaar met meer zachtheid en begrip te zien. Waarbij de lastige vragen overigens niet vermeden werden. Yvette kan zonder oordeel boven tafel halen waar het voor ieder werkelijk om gaat en dat waar nodig ‘vertalen’ voor de ander.

3 years ago
Annemiek
Marcel Drilling

Coaching

Fijne gesprekken in een fijne ruimte waar je je meteen op je gemak voelt. Yvette laat je nadenken over waar iets vandaan komt en inzien dat je dingen ook op een andere manier kunt bekijken en vooral liever voor jezelf moet zijn.
Dankjewel!

3 years ago
Anoniem
Marcel Drilling

Bedankt

Yvette heeft mij super geholpen.

Ik zelf vond het best een stap om als twintigjarige naar een psycholoog toe te gaan omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Tijdens de gesprekken die ik met Yvette heb gevoerd voelde ik mij op mijn gemak en heb ik veel geleerd. Yvette legt uit hoe bepaalde dingen in het lichaam werken. Dit helpt heel erg, hierdoor begrijp je waarom je bepaalde dingen doet. Yvette heeft mij dingen doen inzien waar ik zelf nooit op had kunnen komen.

3 years ago
Iris
Marcel Drilling

Burn-out

Ik kwam bij Yvette terecht naar doorverwijzing van mijn huisarts ter behandeling van een burn-out. Toen ik bij Yvette terecht kwam wilde ik zelf nog niet inzien dat ik echt ziek was, maar Yvette heeft mij geleerd dat het wel degelijk gerechtvaardigd en nodig was dat ik mijn rust ging nemen, mijn leven ging vertragen, en zelf meer ruimte in ging nemen. Ook bespraken we de achterliggende redenen van -zo bleek – al op jonge leeftijd aangeleerde gedrag. Nog nooit had ik in mijn leven hier zo bij stil gestaan. Ik ben er nog niet, maar kijk erg positief naar de toekomst, en zal Yvette’s tips om te vertragen met me meenemen.

3 years ago
anoniem
Marcel Drilling

burnout

Ik was altijd moe, overprikkeld en continu boos op alles en iedereen. Ik was warrig, kon nauwelijks helder denken of me concentreren en voelde me gejaagd. Werken ging niet meer, maar ook het dagelijkse leven thuis met jonge kinderen was te veel voor me.

De huisarts verwees me door naar ‘een psycholoog’ en ik koos voor Yvette vanwege haar persoonlijke verhaal en de verhalen van cliënten. Ik vond het heel fijn om met Yvette te praten. Ik dacht in eerste instantie: ik moet gewoon wat rustiger aan doen en wat meer aan mezelf denken en dan komt het wel goed, en het is fijn als er iemand is met wijsheid die dat af en toe tegen me wil zeggen. Maar ik heb uit de gesprekken met Yvette zoveel meer gehaald dan dat! Ik kijk met een vernieuwde blik en ben milder voor mezelf en de mensen om me heen. Ik heb inzichten gekregen die ik nooit zomaar zelf had kunnen krijgen.

Yvette dank voor alles, ook voor de dingen die ik op jouw aanraden gelezen, bekeken en beluisterd heb.

3 years ago
Gabriella Fonseca Ribeiro
Marcel Drilling

Grateful and Thankful

I met Yvette during a challenging time in my life.

I had trouble controlling anxiety due to stress at work and personal life.

The sessions with Yvette helped to make myself stand on my own shoes again. I particularly enjoyed the good selection of books she suggested (and lended to me) during the treatment.

I’ve rediscovered myself and I’ve learned to listen to my own body. It has been an amazing journey and I’m very grateful to Yvette.

3 years ago
Josca
Marcel Drilling

Kaartenhuis

Mijn kaartenhuis stortte enigszins in, bij Yvette heb ik de uitgang en opbouw weer hervonden. Ik had geen idee waarom ik zo onrustig was en iedere keer tegen dezelfde muur stuitte, Yvette zegt maar 1 raak woord 1 rake zin waardoor je aan het denken gezet wordt, 2 weken later ben je al weer een stukje verder en begreep ik waar ik mee bezig was. Inmiddels staat mijn kaartenhuis weer, veel dank Yvette.

3 years ago
Antoinette
Marcel Drilling

Professioneel en warm

Yvette ken ik inmiddels twintig jaar. In die twintig jaar ben ik drie keer bij haar in therapie geweest. De reden waarom wisselde. Van dertiger die worstelde met hoe verder op privégebied tot vijftiger die vast zat op haar werk.
Yvette heeft alle keren gezorgd dat ik weer door kon, door te luisteren, de juiste vragen te stellen. Als ik bij haar de deur uit liep voelde ik me altijd een stukje lichter. Ook de ruimte waarin ze werkt, werkt daaraan mee. Je voelt je daar meteen thuis, heel fijn.
Het is prettig te weten dat Yvette er is om op terug te vallen en ik beveel Yvette bij iedereen aan die het even niet meer alleen kan.

3 years ago
Carolina
Marcel Drilling

realiteit

Omdat ik geen “super woman” bent, vind ik dat af en toe hulp mag vragen. Yvette is het de juiste persoon!
Ze help je je enige pad terug te vinden. Een fijne gevoel… op eens alles klopt in mijn leven.

Waardevolle tijd!
Dankbaar

3 years ago
Yvonne
Marcel Drilling

Verhelderend

Heb je de neiging om de oplossing te zoeken in zelfhulpboeken (waarbij je de oefeningen voor het gemak overslaat)? Kom je jaren later tot de conclusie dat je zo niet verder komt? Probeer dan eens de no nonsense aanpak van Yvette. Uiteindelijk moet je het nog steeds zelf doen. Yvette lost het echt niet voor je op, maar stelt op het juiste moment de juiste vragen en deelt eigen ervaringen die je aan het denken zetten. Over ingesleten patronen en overtuigingen. Dat leidt tot verhelderende inzichten.

3 years ago
Charlaine
Marcel Drilling

Ik heb de gesprekken met Yvette als zeer veilig, vertrouwd en verhelderend ervaren.
Ze kan goed luisteren en heeft me geholpen de zin van de onzin te scheiden.
De kracht zit al in jezelf, Yvette kan je helpen om los te laten wat je niet meer nodig hebt.

3 years ago
Mirjam van der L.
Marcel Drilling

Yvette is een geoefende en rustige luisteraar, kan goed mijn gedachten en woordenbrij ontvlechten en doeltreffende vragen stellen waardoor ik weer een stap verder kom. Ik wens velen dit soort verhelderende gesprekken toe, zo af en toe in het leven. Dat scheelt een hoop ziel- en hersenkraken.

4 years ago
Caroline vL
Marcel Drilling

Een luisterend oor en een steuntje in de rug

Tijdens de opnamen van een televisieprogramma kwam ik er achter hoe zeer stress van invloed kan zijn op lichamelijke klachten. Terwijl op enig moment mijn gezondheid fysiek verbeterde, realiseerde ik mij dat optimaal gezond worden ook betekende mijn emotionele leven onder de loep te nemen. Op aanraden van een gerespecteerde collega heb ik met Yvette een afspraak gemaakt. Al direct in het eerste gesprek merkte ik dat ik goed naar haar kon luisteren. Zij stelde mij vragen die mij bij een soort van bottom line liet uitkomen. Toen ik in staat was om dit zogenaamde basisvraagstuk te adresseren, heb ik in de gesprekken die wij voerden stukjes bij beetjes ook het fundament van mijn emotionele gezondheid kunnen verstevigen.

Wat mij in haar aanpak zo aanspreekt is dat Yvette – behalve heel goed luisteren, want niets ontgaat haar – mijn woorden soms in een radicaal ander perspectief kan plaatsen. Hierdoor zie ik mijn eigen (on)logica en kan ik dit ombuigen naar praktische handvatten. Ik ben erg blij met het traject dat ik bij haar heb gelopen en maak graag van de gelegenheid gebruik af en toe met haar te reflecteren op zaken die mij bezig houden. Ik ga niet meer doormodderen door te denken dat ik het allemaal zelf wel in mijn eentje kan. Een gesprekspartner zoals Yvette is zoveel effectiever dan het allemaal zelf uit te denken.

4 years ago
Yvette
Marcel Drilling

waardevolle naamgenoot!

Veel geleerd tijdens onze gesprekken, rust en vertrouwen maar ook realiteit een fijn mens ben je ! En een mooie praktijkruimte !
Bedankt voor alle wijsheid !!

4 years ago
Dario
Marcel Drilling

Vertrouwen

Ik stond niet open om mij door iemand te laten helpen met de vraagstukken waarmee ik rondliep en in de neerwaartse spiraal waarin ik zat. “Ik kom er zelf wel uit” dacht ik.
Ik realiseerde mij dat ik het niet alleen kon en na wat speurwerk kwam ik bij Yvette terecht. Met name ook door de positieve beschrijving van klanten over Yvette heeft mij doen besluiten de stap te nemen.
Ik ben enorm blij de stap gezet te hebben. Yvette heeft mij dingen doen inzien en gedachte’s laten ontvouwen waar ik alleen nooit was uitgekomen. Yvette veroordeeld en beoordeeld niet. Ze luistert en praat met je om jouw de kans te geven om zelf tot nieuwe inzichten te komen. daarom praat het ook zo makkelijk met haar. Humor is wat zij ook heeft en gebruikt. Dat maakt het allemaal zo makkelijk om met haar te praten en haar hulp te accepteren en voelen dat het beter met je/mij gaat.
Jezelf en je daden accepteren dat heb ik geleerd. Niks is goed of fout…het is soms anders dan je denkt of ziet.
Dank je wel Yvette. Couldnt have done it without you !!

5 years ago
Dirk
Marcel Drilling

Yvette heeft mij uitstekend geholpen in een aantal vraagstukken waar ik in mijn werk en thuis mee rond liep. In een persoonlijke benadering luistert Yvette met scherpe aandacht. Ze heeft mij geholpen om nieuw licht op een aantal zaken te laten schijnen en helpt met het verankeren van inzichten, bijvoorbeeld met verwijzingen naar boeken, muziek en films. Mijn sessies met Yvette zijn erg rijk geweest en hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling en inzichten over anderen en mijzelf. Een aantal “thema’s” die zomaar aan bod kunnen komen: jezelf accepteren, luchtigheid en zwaarte, wie wil je worden, het ervaren van werkdruk en dingen moeten, een bank uitkiezen, of naar je eigen (lijf) luisteren. Schitterend!

5 years ago
Marianne
Marcel Drilling

Rust

De gesprekken met Yvette,,hebben mij weer rust en ruimte gegeven in mijn hoofd en heb geleerd om gebeurtenissen te aanvaarden zoals ze zijn.
De manier waarop Yvette je laat inzien hoe hiermee om te gaan is helder en duidelijk.
Voelde me vanaf het eerste moment op mijn gemak.
Heb het als zeer prettig en verrijkend ervaren.
Ook om naar mezelf te kijken als mens.

5 years ago
Niek
Marcel Drilling

Zonder licht geen geluid, zonder wandelen geen rust. Met Yvette voel je je lichter worden, wordt de nacht vanzelf dag.
Haar balans straalt vanzelf op je neer en ze neemt je mee op de golven van je eigen inspiratie zonder haar mening aan je op te dringen. Wat een goddelijk mens. En als Healer verstaat ze ook haar mannetje. Ik draag je op handen Yvette!

5 years ago
Dirk de Vries
Marcel Drilling

rust

Na het stoppen van een lange relatie werd ik over vallen door emoties met jaloezie en pijn.
Ik wilde antwoorden op mijn ” waarom is dit gebeurd ” vragen.
Onze gesprekken brengen rust in mijn hoofd en zijn een reis door mijn denken.
Niet alle vragen hebben een antwoord nodig.
Het verwerken heeft nog tijd nodig maar er loopt energie doorheen.
Ik ben dankbaar.

Dirk

5 years ago
Rik
Marcel Drilling

Oordelen

Yvette, ik heb onze gesprekken altijd als zeer prettig en verrijkend ervaren. Alleen al daarom ben je voor mij van grote waarde.

Dank daarvoor.

5 years ago
chaja
Marcel Drilling

Yvette heeft iets bijzonders wat je meteen op je gemak stelt. De resultaatgerichte behandeling in combinatie met yvette’s positieve houding en uitstraling werkte ontzettend motiverend voor mij. Ik had ook echt het gevoel dat wij samen aan de slag gingen en al snel leerde ik dat ik niet zo streng voor mij zelf hoef te zijn.

5 years ago
Ted
Marcel Drilling

Verbinding

Yvette stelde me vanaf de eerste minuut op mijn gemak en na onze eerste ontmoeting was het meteen goed. Ze geeft heldere inzichten door echt het gesprek aan te gaan. Ik heb nu een keuze gemaakt die ik dankzij haar inzichten heb durven maken. Ik kijk met een heel goed gevoel terug naar ons traject Yvette, ik voel me vrijer.

5 years ago
monique
Marcel Drilling

opluchting

Voordat ik bij Yvette kwam zat ik vast met mezelf, voelde me vaak gejaagd, moe, onzeker en bang om mezelf te verliezen in slechte gewoontes vandaar dat ik hulp ben gaan zoeken en bij Yvette heb ik geleerd om minder zwaar naar mijn leven te kijken, nee durven zeggen zonder bang te zijn voor de consequenties, voor mezelf opkomen en leren loslaten. Ik voel me vrijer in mijn keuzes en sta steviger in mijn schoenen, ik kan deze ervaring iedereen aanraden die soms door de bomen het bos niet meer ziet. En wat Yvette betreft, ze is een enorm fijn mens met humor en zelfreflectie, ze stelt je meteen op je gemak, HEERLIJK!!

5 years ago
anoniem
Marcel Drilling

Levenscoach

Ik ken Yvette nu een aantal jaar en steeds blijkt weer dat ze mij een stukje verder kan helpen bij mijn levensreis. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om relaties, werk of geboorte, zo heb ik mogen ervaren. Na elk gesprek heb ik een sterk gevoel van vertrouwen in mezelf en voel ik me energiek.
Fijn om zo iemand ‘te hebben’.

5 years ago
Cecilia
Marcel Drilling

Grateful

Yvette has a powerful yet not intimidating presence that signals safety and comfort. She helped me unfold my stories and I amazed how easy words were coming out of my mouth. I experienced talking to her as healing, as I came to acceptance of myself; that I am what I am and it is what it is. Her responses are nonjudgmental, understanding and yet grounded. I found myself more centred each time I left the practice. For that, I am grateful.

5 years ago
Debby
Marcel Drilling

Burned out

Wat een fijne, diepgaande en professionele coach!
Yvette heeft mij enorm geholpen in het terugvinden van mijzelf en vooral dat ik oké ben zoals ik ben. Zij heeft mij het leven weer door een nieuwe (gezonde) bril laten zien.
Hiervoor ben ik haar dankbaar. Ik zou Yvette van harte aan iedereen aanraden. Na afloop van ieder gesprek was ik weer een stukje positiever, opgeluchter en opgewekter.

5 years ago

Review Customer reviews.

Your email address will not be published.