therapie en coaching

Therapie en Coaching

 

Psychologische hulpverlening
In een samen met jou vorm te geven traject, werken wij samen om die doelen te behalen die jij op je netvlies hebt. Het kan hierbij zowel gaan om werk- als om privé situaties. Dat doe ik door vragen te stellen, te prikkelen en jou te helpen reflecteren en kijken naar patronen die tot nu toe vanzelfsprekend leken, maar mogelijk aan revisie toe zijn. Ik creëer een veilige en vertrouwde omgeving, zodat jij in alle openheid kunt kijken naar patronen en je steeds bewuster kunt worden van wat voor jou belangrijk en wenselijk is. Om ervoor te zorgen dat we het doel voor ogen houden, stellen we een concreet actieplan op. De invulling is op jouw maat, passend bij wie jij bent. Als psycholoog, coach en healer maak ik bij therapie en coaching gebruik van praktisch psychologische methoden (o.a. REBT),  coachingstechnieken (o.a. MMS Coaching) en meer spirituele benaderingswijzen, zoals Non-dual Kabbalistic Healing. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor heel directe problemen als depressie en burnout.

Op deze manier kan ik jouw partner in een samenwerking zijn. Daar waar dat aan de orde of handig is, schakelen we mogelijk andere professionals in. Daartoe werk ik samen met mediators, huisartsen, massagetherapeuten, psychotherapeuten en andere netwerken.

 

EMDR
Je kunt nu ook terecht voor EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing). Dit is de verzamelnaam voor een procedure die helpt herinneringen aan schokkende of krenkende ervaringen verwerken. Het is een methode om op een veilige en relatief rustige manier bevrijd te raken van onnodige angsten en beperkingen. Wil je meer lezen over EMDR ? Klik dan hier.

 

MMS Coaching
Deze coachingsmethode werkt van binnen naar buiten. Door op zoek te gaan naar jouw innerlijk kompas en de waarden die voor jou belangrijk zijn, geef je je eigen leven vorm. Ik begeleid je bij het vinden van de antwoorden die al in jou aanwezig zijn. Dit is een krachtige methode, die uitgaat van, en respect heeft voor de authenticiteit van ieder mens. Wil je meer lezen over MMS coaching? Klik dan hier.

 

Non-dual Kabbalistic Healing
Deze manier van healing werkt direct met het bewustzijn en is een combinatie van inzichten uit de Joodse Kabbala, het Boeddhisme en de Westerse psychologie. Het helpt bewuster te worden van de relatie tussen gevoel en gedrag van nu en gevoelens van andere momenten, die in het hier en nu getriggerd worden. Naast een steeds schonere relatie tussen gevoel en verstand worden ook diepere lagen van wijsheid en verbindingen aangeboord. Zo ontstaat er een ‘gezondere’ relatie met jezelf, anderen en de wereld en komt er steeds meer ruimte voor harmonie en balans. Wil je meer lezen over Non-dual Kabbalistic Healing? Klik dan hier.

Wil je contact met mij voor meer informatie of een afspraak voor een intakegesprek of direct Individuele therapie & coaching ? Neem dan contact op of bel mij direct op
06 41731672