Business Coaching

Persoonlijk leiderschap

Hoe ga je om met de eenzaamheid intrinsiek aan iedere leidinggevende positie. Of, als je als medewerker de stap naar een leidinggevende positie zet en aanloopt tegen (oude) onzekerheid, wat kun je dan doen?

Veel belemmeringen op het werk ontstaan doordat mensen onvoldoende geleerd hebben om gezonde relaties met zichzelf of met anderen te onderhouden. Daardoor gaat veel talent, potentieel en productiviteit verloren. In mijn coaching besteed ik daarom veel aandacht aan relaties en daaruit voortvloeiend communicatie met anderen. Welke patronen zijn er ontstaan, hoe reageert de omgeving daarop en op welke manier kunnen deze doorbroken worden zodat effectief gedrag ontstaat. Ik begeleid zowel individuele medewerkers als teams. Het mooie is dat er een win-win situatie ontstaat.  Medewerkers ervaren minder belemmeringen en meer plezier in het werk. De organisatie ziet betrokken en productievere medewerkers terug, die een grote stap hebben gemaakt in het tonen van persoonlijk leiderschap.

 

Sparringpartner

Naast mijn deskundigheid als coach en psycholoog neem ik ook mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven (IT-sector) mee. Ik snap de wisselwerking tussen mens en organisatie en fungeer niet alleen als partner voor de medewerker, maar ook als sparringpartner voor HR-afdelingen en arbo-artsen. Business Coaching kan moeilijke processen soepeler laten verlopen.  Ik vertel niet wat je wilt horen maar wat ik zie en zet je aan tot nadenken over veranderingen, verbeteringen. Samen werken we aan tastbare en meetbare resultaten.

MMS Coaching

Ik ben onder meer gecertificeerd MMS coach. Deze coachingsmethode werkt van binnen naar buiten. Door op zoek te gaan naar jouw innerlijk kompas en de waarden die voor jou belangrijk zijn, geef je je eigen leven vorm. Ik begeleid je bij het vinden van de antwoorden die al in jou aanwezig zijn. Dit is een krachtige methode, die uitgaat van, en respect heeft voor de authenticiteit van ieder mens. Wil je meer lezen over MMS coaching? Klik dan hier.

Wil je contact met mij voor meer informatie of een afspraak voor een intakegesprek? Neem dan contact op of bel mij direct op
06 41731672

business coaching